Home » Sieraden » Gouden Ringen

14 karaat gouden ringen

14 Karaat Gouden Ring

14 karaat gouden ringen van Pebble & Palm

Pebble & Palm is een merk dat uitsluitend massief gouden sieraden maakt. Onze collectie gouden ringen worden op bestelling gemaakt. Jouw gouden ring wordt dus uniek handgemaakt in ons atelier in Nederland. Bestellingen in Nederland , België en Duitsland worden gratis verzonden. Wij verzenden ook wereldwijd.

 

Bekijk ook onze collectie 14 karaat gouden sieraden: 14 karaat gouden Ringen , 14 karaat gouden Kettingen , 14 karaat gouden Oorsieraden , 14 karaat gouden Armbanden

14 Karaat Gouden Ring

Informatie gouden ringen

De 14 karaat gouden ringen worden gemaakt met een edelmetaal, uiteraard GOUD. Een edelmetaal is een metaal dat niet of nauwelijks aangetast kan worden. Onze gouden ringen blijven er dus altijd mooi uitzien.

WAT IS EEN KARAAT? (GOUD GEHALTE van 14 karaat)

Edelmetalen worden gemengd met een ander materiaal voor stevigheid en het zorgt ervoor dat het minder zacht wordt. De eenheid Karaat (K) geeft aan hoe puur het goudgehalte is. Bij 24 karaat is het zuiver goud en bij 14 karaat is het 58,5% goud.

 

Veel gouden ringen op de markt zijn niet van massief goud, maar hebben een laagje goud. Dit betekent dat een deel van het sieraad van zilver is. Dit scheelt natuurlijk in prijs maar neemt tegelijkertijd alle voordelen van echte gouden ringen weg.  

 

Pebble & Palm biedt bewust 14 karaat gouden ringen aan. Wij staan voor ringen met kwaliteit die levenslang meegaan.

14 karaat GOUDEN ringen online

Onze 14 karaat gouden ringen worden online verkocht.
Wij elimineren hiermee de marges van retailers waardoor we waardevolle gouden ringen voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden.