Home » Sieraden » Gouden Kettingen

14 karaat gouden kettingen

14 Karaat Gouden Ketting

14 karaat gouden kettingen van Pebble & Palm

Pebble & Palm is een merk dat uitsluitend massief gouden sieraden maakt. Onze collectie gouden kettingen worden op bestelling gemaakt. Jouw ketting wordt dus uniek handgemaakt in ons atelier in Nederland. Bestellingen in Nederland , België en Duitsland worden gratis verzonden. Wij verzenden ook wereldwijd.

 

Bekijk ook onze collectie 14 karaat gouden sieraden: 14 karaat gouden Ringen , 14 karaat gouden Kettingen , 14 karaat gouden Oorsieraden , 14 karaat gouden Armbanden

14 Karaat Gouden Ketting

Informatie gouden kettingen

De 14 karaat gouden kettingen worden gemaakt met een edelmetaal, uiteraard GOUD. Een edelmetaal is een metaal dat niet of nauwelijks aangetast kan worden. Onze gouden kettingen blijven er dus altijd mooi uitzien.

WAT IS EEN KARAAT? (GOUD GEHALTE van 14 karaat)

Edelmetalen worden gemengd met een ander materiaal voor stevigheid en het zorgt ervoor dat het minder zacht wordt. De eenheid Karaat (K) geeft aan hoe puur het goudgehalte is. Bij 24 karaat is het zuiver goud en bij 14 karaat is het 58,5% goud.

 

Veel gouden kettingen op de markt zijn niet van massief goud, maar hebben een laagje goud. Dit betekent dat een deel van het sieraad van zilver is. Dit scheelt natuurlijk in prijs maar neemt tegelijkertijd alle voordelen van echte gouden kettingen weg.  

 

Pebble & Palm biedt bewust 14 karaat gouden kettingen aan. Wij staan voor kwaliteit kettingen die levenslang meegaan.

14 karaat GOUDEN kettingen online

Onze 14 karaat gouden kettingen worden online verkocht.
Wij elimineren hiermee de marges van retailers waardoor we waardevolle gouden kettingen voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden.