Home » Sieraden

14 karaat gouden Kettingen

Gouden Sieraden Symbool
Gouden Sieraden Ringen

14 karaat gouden ringen

14 karaat gouden oorsieraden

Gouden Oorsieraden Hanger

14 karaat gouden kindersieraden


Gouden Sieraden Doos

Gouden sieraden van Pebble & Palm

Pebble & Palm is een merk dat uitsluitend massief gouden sieraden maakt. Onze collectie sieraden worden op bestelling gemaakt. Jouw sieraad wordt dus uniek handgemaakt in ons atelier in Nederland. Bestellingen in Nederland , België en Duitsland worden gratis verzonden. Wij verzenden ook wereldwijd.

 

Bekijk onze collectie 14 karaat gouden sieraden: Gouden Ringen , Gouden Kettingen , Gouden Oorsieraden , Gouden Armbanden

INFORMATIE GOUDEN SIERADEN

Gouden sieraden worden gemaakt met een edelmetaal, uiteraard GOUD. Een edelmetaal is een metaal dat niet of nauwelijks aangetast kan worden. Gouden sieraden blijven er dus altijd mooi uitzien.

WAT IS EEN KARAAT? (GOUD GEHALTE)

Edelmetalen worden gemengd met een ander materiaal voor stevigheid en het zorgt ervoor dat het minder zacht wordt. De eenheid Karaat (K) geeft aan hoe puur het goudgehalte is. Bij 24 karaat is het zuiver goud en bij 12 karaat is het 50% goud.

 

Veel gouden sieraden op de markt zijn niet van massief goud, maar hebben een laagje goud. Dit betekent dat een deel van het sieraad van zilver is. Dit scheelt natuurlijk in prijs maar neemt tegelijkertijd alle voordelen van echt goud weg.  

 

Pebble & Palm biedt bewust 14 karaat gouden sieraden aan. Wij staan voor kwaliteit sieraden die levenslang meegaan.

GOUDEN SIERADEN ONLINE

Onze handgemaakte gouden sieraden worden online verkocht.


Wij elimineren hiermee de marges van retailers waardoor we waardevolle gouden sieraden voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden.

WIL JE MEER WETEN OVER GOUDEN SIERADEN?

Lees meer over sieraden op wikipedia
Lees meer over goud op wikipedia